Hei, me muutetaan!

Apua! Muutetaan Los Angelesiin syksyllä! Olen siis 29-vuotias yrittäjä, jonka pää toimialaan kuuluu sisällöntuotanto. Eli valokuvaan, teen videoita, ylläpidän asiakkaiden sosiaalisita mediaa, konsultoin, kirjoitan, stailaan, toimin itse mallina ja esiintyjänä ja kaikkea siltä väliltä. Muutamme työn perässä nyt Enkelten Kaupunkiin, Los Angelesiin, joten asiasta inspiroituneena päätin avata blogin. Tervetuloa seuraamaan matkaamme maailman ääriin!

Ensin pitää saada perusasiat kuntoon, eli viisumit. Tämä on vielä puoliksi vaiheessa, mutta siirytäänpä kohtaan kaksi: Helsingin-kotimme vuokrasopimuksen irtisanominen ja tavaroista luopuminen (emme aio kuljettaa kuin vain tarpeelliset Atlantin toiselle puolelle). Sitten on varattava lennot, pitää läksiäiset ystäville ja perheelle ja aloittaa asunnon etsintä toisesta maasta.

Olen käynyt Losissa kerran aikaisemmin ja pidin kyllä kaupungista enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään paikkaa omien silmieni kautta täällä blogissa. Tällä hetkellä olo on kuitenkin ristiriitainen, samaan aikaan haikea ja innostunut. Minulta jää Suomeen perhe ja ystävät, sekä tietenkin asiakkaani, elinkeinoni. Samalla tilaisuus tarjoaa minulle aivan uuden luvun elämässä, josta haluan ottaa kaiken irti.

Jos jollakulla on kokemusta asunnon etsimisestä Los Angelesista, Santa Monican tai Venicen alueelta, kuulisin mieluusti kaikki parhaat vinkit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s