Marina Del Rey

Kaksi viikkoa takana ja olemme asettuneet Marina Del Reyn alueelle asumaan. Jet lag on vihdoin hellittänyt ja nyt unirytmi on oikeastaan melko täydellinen; Aikaisin nukkumaan ja aikaisin hereillä. Mieheni työskentelee päivisin, joten on ollut totuttelemista yksin olemiseen ja tekemättömyyteen kun Suomessa oli kuitenkin paljon töitä ja ystäviä joiden kanssa olla ja viettää vapaa-aikaa.

Nyt olen kuitenkin käyttänyt ajan hyödyksi ja tutkinut uutta ympäristöä. Mielestäni on hyvä kehittää itselleen rutiineja, ettei jää sängynpohjalle makaamaan tai kotiin istumaan. Kaikki on kuitenkin aika uutta ja oikean ruokakaupankin löytäminen on ollut melkoinen seikkailu. Hinnat, valikoima ja laatu vaihtelevat erittäin laajasti. Olen todennut 20 minuutin kävelymatkan päässä olevan kaupan parhaaksi. Täällä onkin aika pitkät välimatkat ja askelia tulee päivässä parhaimmillaan 20 000, sillä meillä ei ole vielä autoa.

Viime viikolla kävin katsastamassa yhden puistojooga paikan noin 30 minuutin kävelymatkan päässä ja sain ilokseni nähdä jotain mielettömän ihanaa! Olin kuullut aikaisemmin, että alueella saattaa törmätä hylkeisiin, sillä ne tulevat laivalaiturille ottamaan aurinkoa ja pääsin ilokseni todistamaan tätä suloista köllöttelyä oikein läheltä.

Olemme myös saaneet asuntoomme patjan lisäksi jo ruokapöydän ja sohvan, joten pikkuhiljaa saamme pysyvyyden tuntua myös kodistamme. Kävimme myös sunnuntaina patikoimassa, se onkin yksi parhaimpia aktiviteetteja Los Angelesissa ja tulen tekemään aiheesta vielä erillisen postauksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s