Aktivoituminen hiljaiselosta

Hups, on tullut nököjään elettyä viikkoja täysin hiljaiselossa, kotia laittaessa ja rutiinejen etsimisessä. Minulla myös vaikea atooppinen ihoni pisti hieman takapakkia sopeutumiseeni, sillä kaikki uusi ja muutosta johtuva stressi laukaisivat vaikean tulehduksen kaulan ja huulien ympärille enkä oikein sen vuoksi jaksanut tehdä mitään.Nyt kuitenkin tilanne on jo tasaantunut ja jäljellä on vain normaali atooppinen eli pintakuiva iho ajoittaisella punoituksella. Perus.

Olen löytänyt elämääni uuden aplikaation: ClassPass, joka on kuukausimaksullinen sovellus ja sitä kautta on pääsy satoihin erilaisiin saleihin ja liikuntatunneille. Myös kasvohoidot ja hieronnat kuuluvat kuukausimaksuun. Olemme käyneet myös patikoimassa ja halusisinkin jatkossa panostaa enemmän videoiden tekemiseen ja tehdä yhden YouTube. -videon kokonaan Losin patikointireiteistä, sillä niitä on täällä paljon ja jokainen on mielestäni käymisen arvoinen.

Jouluun on alle viikko aikaa ja se kyllä näkyy täällä Amerikassa. Joka puolella kuuluu joululauluja ja koristeita on myös ympäriinsä. Kaikki kaupungit tekevät myös parhaansa joulufiiliksen tuomisessa, muun muassa tekolumesta tehtyjä pulkkamäkiä on näkynyt jonkin verran. Kävimme myös katsomassa Hollywoodin Christmas Paraatia pääkadulla sekä naapurustossamme järjestettävän Christmas Boat Paraatin, sillä asumme satamassa. Ihan hullua miten paljon täällä panostetaan moisiin asioihin.

Nyt jäämme odottamaan joulua ja uutta vuotta. Olen innoissani siitä, mitä seuraava vuosikymmen tuo tullessaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s