Joulukuulumiset ja YouTube

Ah, olipa ihanaa viettää rauhallinen joulu ja uusi vuosi. Meillä oli vieraita 24.12 ja teimme perinteisiä suomalaisia jouluruokia, tein myös itse glögiä, en ollut aikaisemmin tajunnut miten helppoa sen tekeminen on, ja vieraatkin ihastuivat siihen. Otin reseptin täältä: https://www.kodinkuvalehti.fi/reseptit/juomat/punaviiniglogi

25.12 vietimme vain kahdestaan aviomiehen kanssa kotona yöpuvuissa, söimme herkkuja, availimme lahjoja ja katsoimme vanhoja elokuvia. Juuri täydellinen päivä vain olla ja ladata akkuja. Sain aviomieheltäni lahjaksi kaksiosaisen silkkiyöpuvun ja 10 kg painopeiton. Molemmat ovat olleet kovassa käytössä. Lahjat tulivat isossa säkissä, jonne myös minä mahduin. Teimme jouluksi epäperinteisen perinteisen piparkakkutalon, asumme satamassa, joten majakka tuntui hyvältä valinnalta.

Uutta vuotta vietimme Marina Hotellissa. Monet hotellit järjestävät maksullisia uuden vuoden juhlia, joihin voi ostaa erilaisia lippuja. On olemassa peruslippuja, jotka sisältävät sisäänpääsyt ja uuden vuoden kilistely-skumpan tai VIP-liput joihin kuuluu sisäänpääsyn lisäksi myös open bar. Emme olleet niin janoisia, että olisimme halunneet käyttää satoja dollareita viinabuffetiin, ja lähdimmekin kotiin pian vuoden vaihtumisen jälkeen. Hauskinta oikeastaan koko tapahtumassa oli tarkkailla muita ihmisiä ja keksiä taustatarinoita erilaisille hahmoille.

Tapasin myös uuden suomalaisen tytön, joka on muuttanut 4 viikkoa sitten Losiin ja hän pitää myös blogia: https://niinacarita.com

On välillä tosi kivaa jutella ihmisten kanssa, jotka ovat samassa tilanteessa, kun itse olen ja kiinnostuneet samankaltaisista asioista, kuten sosiaalisesta mediasta, valokuvaamisesta ja videotuotannosta. Tulimmekin hyvin toimeen ja kävimme heti ottamassa kivoja kuvia Beverly Hillsissä.

Niina on super hyvä kuvaamaan, nämä kuvat on otettu minun iPhone8 Plus-puhelimellani ja olen ne vain editoinut kotiin päästessäni. Kannattaa kurkata hänen bloginsa.

Kiirettä on pitänyt myös minun sosiaalisen median puolella, olen nimittäin avannut YouTube-kanavan, jossa kerron omakohtaisia Losi vinkkejä. Pyrin julkaisemaan uuden videon uudella aiheella joka lauantai. Tuntuu, että tämä blogi on enemmänkin jokapäiväistä elämääni ja vähän ’behind the scenes’ -materiaalia ja YouTube on sitten ammattimaisempi, selkeästi sarjaluontoinen viihdepaketti. Voit siis seurata kumpaa vaan tai vaikka molempia:

Käy tykkäämässä, kommentoimassa ja tilaamassa kanavaani. On paljon kivempi tehdä näitä juttuja kun tietää, että ihmiset katsovat ja reagoivat ♥

2 vastausta artikkeliin “Joulukuulumiset ja YouTube

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s