Vihdoinkin tekemistä

Nyt kun tässä on tultu ”lomailtua” hetken aikaa niin on ihan kivaa päästä taas tekemään uusia luovia juttuja. Ystäväni, tanssia Tinze saapui eilen Losiin ja tulemme varmasti hänen parin viikon vierailunsa aikana tekemään paljon yhdessä. Olen Suomessa toiminut hänen luottokuvaajanaan, joten luvassa on paljon luovan energian purkamista erinäisten visuaalisten projektien parissa. Oli myös hauskaa eilen esitellä hänelle kaupunkia ja todeta miten hyvin tunnen jo oman lähiseutuni.

Tinzellä on YouTubessa yli puoli miljoonaa katselukertaa, instagramissa 257 000 seuraajaa ja hänet nähdään uusimmassa Fitnesspäiväkirja -sarjassa TV5 -kanavalla ja Dplay suoratoistopalvelussa. Itsekin vilahdan kyseisessä sarjassa sillä vietimmehän paljon aikaa viime vuonna muun muassa töiden merkeissä. Hänen tanssivideoitaan pääset katsomaan täältä: https://www.youtube.com/channel/UCHizJ5AKbXnUgkCAGj_Up-g

Nyt kun olen itsekin hurahtanut YouTubeen, niin voin vain toivoa pääseväni joskus saman suuruisiin katselukertoihin. Pitää vaan jaksaa säännöllisesti luoda sisältöä. Tein uusimman videoni patikoinnista, sillä olen täysin hurahtanut kyseiseen lajiin täällä Losissa.

Tutustuin patikointiin jo ensimmäisen kerran kun kävimme täällä vuonna 2015 ja kävelyn suurena ystävänä olin hyvin innoissani muuttopäätöksestämme Los Angelesiin, sillä säät ovat niin suotuisat, että patikoimaan voi lähteä lähes päivittäin. Myös aviomieheni pitää kyseisestä lajista ja käymmekin viikonloppuisin yhdessä vaeltamassa. Videolla käyn läpi kolme suosittua reittiä, jotka olen ehtinyt testaamaan täällä asumisen aikana. Reittejä on kyllä paljon enemmänkin ja odotan innolla, että pääsen niitä tutkimaan.

Minua ei siis ole haitannut ollenkaan vaan levähtää ja nauttia omasta ajasta. Suomessa elämäni oli todella hektistä yrittäjän arkea ja vilkasta sosiaalista elämää. Välillä on hyvä myös pysähtyä ja hengittää, ulkomaille muutto tarjosi siihen luonnollisen mahdollisuuden, mutta sai myös minut ajattelemaan, että joskus on ihan hyvä kieltäytyä joistakin töistä tai kaiken maailman kissanritiäisistä ja keskittyä vain itseensä.

Onko sinulla jotain lempi-harrastuksia, joihin olet hurahtanut suuren elämänmuutoksen äärellä? Harrastatko mieluummin liikuntaa sisällä salilla vai ulkona luonnossa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s