Peppukuvia ja tanssitunteja

Mitä ihmettä, onko tammikuu jo ohi? Aika kuluu niin nopeasti kun on tekemistä. Kuten jo aikaisemmin blogissa mainitsin, niin sain tänne Suomivieraita ja ajattelinkin nyt vielä kirjoittaa tänne, mitä kaikkea tuli tehtyä, kiirettä nimittäin piti ja se on hyvä se!

Tammikuussa nimittäin sain vieraaksi Suomen ensimmäisen Twerk-mestarin Tinzen, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo pitkään Suomen puolella. Nyt hän matkusti Los Angelesiin katsomaan meininkiä ja pääsimme jatkamaan yhteistyötä. Kuvasimme nimittäin paljon videoita ja valokuvia hänelle, täällä kun voi kuvata ulkona joka päivä! Teimme myös yhdessä YouTube videon kanavalleni, jonka nimi on tietenkin myös Elämää Enkelten Kaupungissa. Siinä Tinze kertoo omasta kokemuksestaan Losista ja hänen näkemyksensä New Yorkin ja Losin väliltä. Tinze nimittäin kävi tasoittelemassa JetLagiaan Nykissä ennen tänne tuloa.

Jännitti hieman tehdä yhdessä videota, kun olen tehnyt nuo aikaisemmat videoni yksin, että tulipa sanottua oma YouTube -kanavakin väärin…. No ei haittaa, se kuuluu tähän jatkuvaan menemiseen.

Tinzellä on myös oma YouTube -kanava, jonka seuraajamäärät ovat, öhöm, HIEMAN kovemmat kuin omalla kanavallani. Hänen kanavansa perustuu tanssivideoihin, joista minä olen ison osan päässyt kuvaamaan ja editoimaan.

Melko hypnoottista katseltavaa, eikö?

Koska Suomen puolella olen myös tienannut valokuvaajana, pääsin tietysti myös ottamaan upeita kuvia tästä muusasta, ja olen niiiiiiin tyytyväinen lopputulokseen! Tuntuu, että Losissa kuvaaminen on helpompaa kun Suomessa, koska valoa ja uusia lokaatioita riittää pilvin pimein! En viitsi kaikkia kuvia vielä paljastaa, mutta tässä muutama oma suosikkini:

Kävin myös ensimmäistä kertaa Twerk-tunnilla Tinzen pitämässä workshopissa Eleven Studios -tanssisalilla. En ole aikaisemmin kokeillut Twerkkiä, koska en ole kokenut kroppani olevan siihen sopiva enkä tunnu omaavan oikeanlaista kehonhallintaa, mutta oli niin hauskaa ja oikeasti tuntui, että minähän osaan! Siitä tuli niin voimauttava fiilis ja koko salin energia oli niin positiivinen, että varmasti menen vielä uudestaan!

Nyt Tinze on päässyt jo turvallisesti koti-Suomeen ja minä odottelenkin jo seuraavia Suomi-vieraita saapuvaksi, katsotaan mitä heidän kanssaan keksii 😉

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s