Kun äiti tuli kylään

Huomaan, että olen niin keskittynyt YouTube-videoideni tekemiseen, että tämä blogin kirjoittelu jää ihan toissijaiseksi. Videoiden tekeminen on ihan älyttömän aikaa vievää puuhaa ja olenkin laittanut todella paljon paukkuja niihin. Onneksi raivokkaan sisällön tuotannon keskeytti helmikuussa äitini vierailu.

Äiti saapui Los Angelesiin 4.2 mitä upeimman auringonlaskun saattelemana. Mentiin tietysti mieheni kanssa hakemaan matkasta väsynyttä pariskuntaa kentältä. Losin kentälle on kotoamme noin 15-20 minuutin matka ilman ruuhkaa. Meinasi ihan itku päästä kun pääsin äitiä halaamaan yli kolmen kuukauden jälkeen. Olemme aina olleet todella läheisiä ja jutelleet vähintään kerran viikossa täällä asuessani.

Ensimmäinen viikko menikin Jet Lagin tasoittelussa ja lähi-alueeseen tutustuessa. Äiti ja hänen tuleva miehensä Pentti asustivat hotellissa aivan lähellä meitä, ja itsekin aamuvirkkuna saimme päivän käyntiin tosi aikaisin. He itse ottivat hotellin mieluummin kun asuivat meidän olohuoneemme lattialla ilmapatjalla, meillä kun ei ole niin isoa asuntoa (tai edes varaa sellaiseen) että olisi vierashuone. Vietimme päiviä Santa Monicassa ja Hollywoodissa, kävimme patikoimassa ja iltaisin syömässä. Äiti toi myös ihan mielettömän määrän ihania suomi-tuliaisia, joista puolet on jo herkuteltu.

Ensimmäinen viikko menikin tosi nopeasti ja pian äiti ja Pentti vuokrasivat auton ja ajoivat sillä rantaviivaa pitkin San Fransiscoon ja sieltä Vegasiin. Ihan kateeksi kävi niitä maisemia ja vaikka ei nähty äitin kanssa joka päivä, tuntui silti mukavalta, että oltiin edes samalla aikavyöhykkeellä. Jäätiin Miehen kanssa kotiin tekemään hommia ja sovittiin äitin kanssa, että näemme heidät sitten Vegasissa.

Täältä Losista lentää Vegasiin halvalla ja lentoaika on alle tunnin. Päätimme kuitenkin hypätä heidän vuokra-autollaan takaisin Losiin, sillä ajomatkakin on vain n. 4-5 tuntia. Emme mahtumeet äitini kanssa samaan hotelliin, sillä he saapuivat Vegasiin viikko ennen meitä, ja meidän saapuessamme oli heidän hotellinsa bookattu täyteen, joten otimme viereisen hotellin. Äitini oli lomalla ja siksi eivät aikatauluttaneet liikaa Road Trippiään, emmekä siksi tehneet ennakkovarauksia, sillä emme olleet varmoja aikatauluista. Tästä lisää matkavlogissani.

Kun päästiin takaisin Losiin, oli äitillä ja Pentillä enää muutama päivä lomaa jäljellä. Kolme viikkoa hujahti ihan älyttömän nopeasti ja kurkkua kuristaen halasimme hyvästiksi lentokentällä. Nyt odotan entistä enemmän Suomessa kyläilyä, sillä silloin olemmekin äitini vieraina, eikä toisin päin.

2 vastausta artikkeliin “Kun äiti tuli kylään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s